ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROSTOR®
Η ΑΡΧΗ
Η EUROSTOR® ιδρύθηκε το 1986, από τότε κατασκευάζει, διανέμει και εγκαθιστά γκαραζόπορτες, ρολά ασφαλείας καταστημάτων και βιομηχανικές πόρτες. Επίσης συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού σε πόρτες πυρασφαλείας, ρολά πυρασφαλείας, κινητήρες και αυτοματισμούς.
ΣΗΜΕΡΑ
Η EUROSTOR® βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Καβαλαρίου Θεσσαλονίκης σε ιδιόκτητους χώρους με καθετοποιημένη παραγωγική διαδικασία, σε προϊόντα γκαραζοπορτών, ρολών ασφαλείας, βιομηχανικών πορτών και πτυσσόμενων κάγκελων.
ΜΕΛΛΟΝ
Οι στόχοι μας για το μέλλον είναι η εξυπηρέτηση του πελατολογίου μας καθώς και η επέκταση του στις αγορές του εξωτερικού. Η συνεχή βελτίωση των εγκαταστάσεων μας με μηχανήματα νέας τεχνολογίας για την κατασκευή καινοτόμων προϊόντων καθώς και η συνεχής επιμόρφωση στελεχών και τεχνιτών μας. Οι επιθυμίες και οι ανάγκες των πελατών μας ήταν, είναι και θα είναι διαχρονικές αξίες της εταιρίας μας.
ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ Η EUROSTOR® κατασκευάζει, ελέγχει, διανέμει και εγκαθιστά μεταλλικά ρολλά ασφαλείας μεσαίων και μεγάλων διαστάσεων για βιομηχανίες, καταστήματα και οικίες. Επίσης, αντιπροσωπεύοντας μεγάλους οίκους του εξωτερικού εμπορεύεται γκαραζόπορτες.
 
PHOTO GALLERY