ΡΟΛΑ ΚΑΜΠΥΛΑ
ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Η γκαραζόπορτα  κατασκευάζεται από γαλβανισμένη ατσαλολαμαρίνα πάχους  0,6mm, 0,8mm ή 1mm σε καμπύλη διαμόρφωση για μεγαλύτερη αντοχή σε ανεμοπιέσεις.  Βαμμένη με ηλεκτροστατική βαφή σε κωδικούς RAL στο χρώμα της επιλογής σας.

To ρολό τυλίγεται σε γαλβανιζέ ενισχυμένο άξονα ανάλογης διαμέτρου και περιστρέφεται πάνω σε ειδικά τύμπανα γαλβανισμένης λαμαρίνας, τα οποία στο εσωτερικό τους φέρουν ειδικό στεφάνι από τεφλόν, η οποία δε φθείρει τον άξονα και προσφέρει  αθόρυβη λειτουργία.

Kάθε δεύτερη λωρίδα προφίλ, έχει στα δύο άκρα ειδικές νάιλον θήκες (πώματα), οι οποίες εμποδίζουν τις πλάγιες μετατοπίσεις του προφίλ και λειτουργούν σαν ολισθητήρες μέσα στις πλευρικές οδηγητικές ράγες του ρολού. Με αυτόν τον τρόπο δεν απαιτείται γρασάρισμα των οδηγών.

Το ρολό κινείται μέσα σε κανάλια (οδηγούς), διατομής «Ω» βάθους 7cm.

Στο κάτω μέρος του ρολού τοποθετηθείτε ειδικό προφίλ (κατωκάσι) από μαλακό λάστιχο, το οποίο εξισορροπεί τις τυχόν ανωμαλίες του εδάφους,  πάχους 1,5mm για επιπλέον ενίσχυση του προφίλ.

Η γκαραζόπορτα λειτουργεί ηλεκτροκίνητα ή χειροκίνητα. Γίνεται χρήση μονοφασικού ισχυρού κινητήρα, και η λειτουργία γίνεται με τηλεχειρισμό ή μπουτόν. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος γίνεται χρήση του απασφαλιστή που βρίσκεται εσωτερικά  η εξωτερικά του χώρου.