ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ
Οι γκαραζόπορτες της EUROSTOR είναι ιδανικές για οικιακά parking. Σε πλήθος χρωμάτων και διαφόρων προφίλ δίνουν λύσεις μέγιστης ασφάλειας και απαράμιλλης αισθητικής.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Τα ρολά ασφαλείας της Eurostor κατασκευάζονται για να καλύπτουν ανάγκες ασφάλειας χώρου, με ταυτόχρονη μέγιστη προβολή των προϊόντων. Προφίλ σχεδιασμένα για μέγιστη ασφάλεια και τέλεια αισθητική.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Η καλύτερη λύση για την ασφάλεια σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους όπου δεν μπορεί να τοποθετηθεί ρολό. Κατασκευάζονται σε πλήθος χρωμάτων και διαστάσεων βάση παραγγελίας για τέλεια εφαρμογή καθώς το υλικό κατασκευής τους, γαλβανισμένος χάλυβας, τα καθιστά απαραβίαστα....
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
Οι βιομηχανικές πόρτες καλύπτουν ανάγκες επαγγελματικών-βιομηχανικών χώρων. Πόρτες σε μορφή ρολού ή panels όπου το μέγεθος τους και ο αριθμός ημερήσιων χρήσεων παίζουν καθοριστικό ρόλο για την επιλογή τους στο χώρο σας.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΡΤΕΣ & ΡΟΛΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
H Eurostor σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, διανέμει και εγκαθιστά, πόρτες και ρολά πυρασφαλείας, βάση της ισχύουσας Ευρώπαικής και Ελληνικής νομοθεσίας.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ LOGISTICS
H Eurostor σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, διανέμει και εγκαθιστά, φυσούνες-φραγές και υλεκτροϋδραυλικές ράμπες φόρτωσεις εμπορευμάτων. Για ασφαλή φορτοεκφόρτωση με όλες τις συνθήκες.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΠΑΡΕΣ - ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΥΛΟΠΟΡΤΑΣ
Αυτόματες μπάρες παρκινγκ, κινητήρες για δίφυλλες ανοιγώμενες αυλόπορτες και συρόμενους για μονόφυλλες συρόμενες αυλόπορτες. Για κάθε τύπο και βάρος πόρτας.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΡΟΛΩΝ
Κεντρικοί κινητήρες ρολών μονοφασικοί, μονοί ή διπλοί φ60, φ76 για κάθε τύπου και βάρους γκαραζόπορτα ή ρολού ασφαλείας σε μορφή ρολού.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΡΤΩΝ
Εξαρτήματα-αξεσουάρ, τα οποία προσαρμόζονται στην πόρτα σας ή στο ρολό σας, βάση των αναγκών της εγκατάστασης.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΡΤΩΝ
Εαν είσαι επαγγελματίας, η Eurostor κατασκευάζει και εισάγει εξαρτήματα για την κατασκευή ρολών.
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ